Arbëri

Avokati: Gucati nuk është kundër drejtësisë, por kundër drejtësisë selektive

Hysni Gucati
 

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, ka filluar të dëgjohet deklarata përmbyllëse e mbrojtjes, në gjykimin ndaj Nasim Haradinajt dhe Hysni Gucatit.

Avokati i Gucatit ka deklaruar se ish-kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së ka kundërshtuar vetëm drejtësinë selektive.