Arbëri

Qeveria përcakton çmimet shitëse maksimale të naftës

 

Qeveria e Kosovës në mbledhjen elektronike të mbajtur sot, ka marrë vendim që të përcaktojë çmimet shitëse maksimale tregtare me shumicë dhe pakicë.

Këtë vendim Qeveria thotë se e ka marrë për mbrojtjen e konsumatorëve nga lëvizjet e mëdha të çmimeve në treg me naftë dhe derivate të naftës.