Arbëri

ZRRE: Partitë të përmbahen nga tendencat për përfitime politike

 

Zyra e Rregullatorit për Energji ka reaguar pas aksionit të mbajtur sot nga PSD-ja.

Përmes një postimi në Facebook thuhet se me metoda të dhunshme dhe në mënyrë të paprecedentë, anëtarë të partisë politike PSD kanë hyrë sot në hapësirat e punës së Zyrës së Rregullatorit për Energji, duke i pamundësuar punën stafit të ZRRE.