Arbëri

Ibadete Bytyçi dhe Fjolla Kaçaniku shpallen më të mirat në shkencë

MASHTI
 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka shpallur të hënën më të mirët në shkencë, në një ceremoni të organizuar në objektin e këtij institucioni. Në një garë prej 24 kandidatëve, Ibadete Bytyçi dhe Fjolla Kaçaniku u shpallën shkencëtaret e vitit 2021.

Bytyçi është kardiologe në QKUK dhe mori çmimin “Shkencëtari i Vitit” për punimet e saja shkencore në fushën e kardiologjisë. Ajo u shpreh e lumtur që puna e saj u vlerësua edhe nga institucionet vendore.