Arbëri

PSD-ja vendos mbishkrimin “KEDS-KESCO” mbi veturat zyrtare

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Partia Socialdemokrate ka kryer një aksion pranë oborrit të Qeverisë, duke ngjitur letra me mbishkrimin "KEDS-KESCO" në veturat zyrtare.

Zyrtari i PSD-së, Nol Nushi, deklaroi se Qeveria Kurti është vënë në shërbim të KEDS-it, dhe se veturat zyrtare po përdoren për këtë kompani private.