Arbëri

Rukiqi: E papranueshme ndërhyrja me polici në ndërmarrje private

 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka thënë se ndërhyrja me polici, në një ndërmarrje private, tregon shumë për klimën e investimeve të huaja në Kosovë.

Ai ka thënë se ndërmarrja në fjalë dhe investitorët duhet të kenë mundësinë e mbrojtjes së investimit dhe pronës ku kanë investuar