Arbëri

Paralajmërohet rritja e çmimit të bukës nëse shtrenjtohet ai i rrymës

 

Çmimi i miellit dhe si rrjedhojë bukës, do të shtrenjtohet në rast se merret vendimi për shtrenjtimin e energjisë elektrike, ka paralajmëruar Shoqata e Mullisëve të Kosovës.

Kjo shoqatë ka dërguar komente në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë lidhur me propozimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike në vend. Ata kanë kërkuar që të mos shtrenjtohet çmimi i rrymës për mullitë e bluarjes së grurit.