Arbëri

KEDS po vazhdon luftën ndaj keqpërdoruesve të energjisë elektrike

 

Kompania KEDS ka bërë të ditur se me qëllim të vendosjes së rendit dhe rregullit, të eliminimit të humbjeve dhe ofrimit të shërbimeve sa më kualitative, po vazhdon luftën ndaj keqpërdoruesve të energjisë elektrike.

“Ky mision po realizohet me ekipet në terren të cilët janë të pakompromis ndaj çdo konsumatori që e keqpërdor atë. Identifikimi i tyre po bëhet lehtësisht përmes sistemit të sofistikuar e të integruar në stabilimentet energjetike”, thuhet në njoftim.