Arbëri

Së shpejti, një tjetër njësi e KEK-ut duhet të ndalet

 

Kryeshefi ekzekutiv i KEK-ut, Nagip Krasniqi, e ka vlerësuar stabile situatën e tanishme me njësitë e Kosovës A dhe Kosovës B, por ka shtuar se vjetërsia e tyre nuk garanton punë të papenguar.

Krasniqi në emisionin “60 Minuta” në KTV, tha se me futjen në funksion të njësisë B2 vendi kursen shumë para që do të duhej t’i jepte për import të energjisë.