Arbëri

Gjendja e rrugëve që çojnë në pikat kufitare është e kalueshme

 

Gjashtë rrugë që çojnë në pikat e kalimit kufitar janë të mbuluara me akull, ka njoftuar Qendra për Menaxhim Kufitar. Në magjistralet Fushë-Pajtimit-Glloboçicë, Kaçanik-Hani i Eezit, Gjilan-Muçibabë, Gjakovë-Q.Morinë, Prishtinë-Mutivodë, Mitrovicë-Bërnjak, rrugët janë me akull, derisa një pjesë prej tyre janë të kalueshme vetëm me pajisje dimërore.

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se moti me borë dhe me ngrica do të vazhdojë edhe javën e ardhshme. Temperaturat minimale do të shkojnë deri në minus 13 gradë Celsius.