Arbëri

​Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë të hënën takimin e ardhës duke filluar nga ora 11:00.

Në rendin e ditës do të jenë pikat e papërfunduara nga seancat e mëparshme, mbajtur më 18, 19, 22, 23 nëntor dhe 6 dhjetor 2021: votimi i raportit vjetor të Komisionit të Pavarur të Mediave për 2020, votimi i raportit vjetor financiar të Buxhetit të Kosovës për 2020, shqyrtimi i propozim-vendimit të Qeverisë për miratimin e rekomandimit të Komisionit Ndërministror për Investime Strategjike për dhënien e statusit Investitor Strategjik për subjektin investues “Kosmonte Foods”.