Arbëri

Oda e Hotelierisë: Masat e reja janë marrë pa u konsultuar me ne

 

Rritja rekorde e rasteve me koronavirus gjatë ditëve të fundit, ka bërë që Qeveria e Kosovës të ashpërsojë masat anti-COVID. Këto masa kanë hyrë në fuqi nga e shtuna e 22 janarit dhe do të jenë të vlefshme deri më 4 shkurt.

Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva, ka thënë se masat janë marrë pa u konsultuar me ta si OHT.