Arbëri

Cilësi dhe shije unike që nga viti 1905!

 

Koha e provimeve në Janar bën që të kemi nevojë për më shumë freski dhe fokus. E kush ju freskon më mirë se pijet e brendit Royal Crown-RC!

Të prodhuara nga brendi me traditë shekullore në industrinë e pijeve, Royal Crown-RC është shoqëruesi më i mirë n’këtë kohë, që për konsumatorët ka sjell llojllojshmëri shijesh si: Rc Cola, Rc Bitter Lemon, Rc Refresher Exotic, Rc Lemon Lime, Rc Refresher Orange dhe Rc Refresher Tropic.