Arbëri

Identifikohen eshtrat e një 17-vjeçari të zhdukur dhunshëm nga lufta

Foto: Ilustrim
 

Janë gjetur eshtrat e Nuredin Dvoranit i cili ishte zhdukur dhunshëm nga lufta e fundit në Kosovë. Eshtrat e tij ishin gjetur dhe zhvarrosur nga lokacioni i varrezës masive në Qirez.

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur ka njoftuar se eshtrat do të rivarrosen sot.