Arbëri

Aliu thotë se magjistralja Prishtinë-Podujevë përfundon sapo të ketë mot të mirë

 

Punimet që kanë nisur qe pesë vjet për ndërtimin e magjistrales Prishtinë-Podujevë do të përfundojnë për pak ditë sapo të ketë kushte të mira meteorologjike, ka thënë ministri i Mjedisit dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Sipas tij, për tre muaj Qeveria Kurti i ka realizuar 40 për qind të punëve në këtë rrugë, teksa ka akuzuar ish-pushtetet se për tre vjet i kanë kryer vetëm 30 për qind të punëve.