Arbëri

Paralajmërohen vizita të Lajçakut dhe Escobarit në Prishtinë e Beograd

 

Ndonëse nuk është konfirmuar zyrtarisht, i dërguari i posaçëm i Bashkimit Evropian për dialog, Miroslav Lajçak pritet të vizitojë Kosovën dhe Serbinë, në fund të muajt janar dhe fillim të muajt shkurt, në kuadër të përpjekjeve për të organizuar takime të reja të dialogut.

Kështu kanë thënë burimet diplomatike në Bruksel.