Arbëri

Nagavci: Dy shkolla kaluan në mësim online shkaku i rasteve me COVID

 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka thënë se vetëm dy shkolla aktualisht kanë kaluar në mësim online shkaku i rritjes së rasteve me COVID-19.

Ndërsa mbi 95 për qind e shkollave po mbajnë mësimin me prani fizike të nxënësve.