Arbëri

Rrëfimi i viktimës së dhunës: Shteti të na sigurojë strehim dhe punë

 

“Vetëm të na sigurojë një strehim të sigurt e punë”. Kjo është thirrja e vetme që ka për shtetin një nga gratë viktima të dhunës në familje.

Në një rrëfim ekskluziv për emisionin “Tempus” në KTV, kjo grua ka shpjeguar rastin se si ka ndodhur dhuna ndaj saj. Ajo ka rrëfyer se dhuna ndaj saj pati eskaluar deri në gjakosje.