Arbëri

Kosova zotohet t’i paraqesë problemet e Luginës në instancat ndërkombëtare

 

Presidentja Vjosa Osmani është zotuar që Kosova do t’i paraqesë problemet e shqiptarëve që jetojnë në Luginë të Preshevës në instancat më të larta ndërkombëtare.

Zotimi i Osmanit erdhi pas takimit që pati me delegacionin e Këshillit Kombëtar Shqiptar për Luginën e Preshevës të përbërë nga Ragmi Mustafi, Lirona Zuka dhe Alban Alili.