Arbëri

43 pacientë me COVID-19 janë të hospitalizuar në Kosovë, 28 të tjerë post-COVID

 

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë janë 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 28 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është i shtrirë një pacient.