Arbëri

Masat anti-COVID: 75 lokale të gastronomisë u mbyllën për pak javë

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës (AUV) dhe Policia e Kosovës kanë bërë të ditur se gjatë periudhës së festave të fundvitit dhe pjesës së parë të muajit janar, janë realizuar rreth 2,000 inspektime në nivel vendi, nga të cilat janë shqiptuar 300 gjoba ndaj operatorëve ekonomik, në kuadër të përpjekjeve për mbikëqyrjen e zbatimit të masave COVID.

Sipas njoftimit, gjatë kësaj periudhe janë mbyllur 75 lokale të gastronomisë për shkak të mos respektimit të këtyre masave.