Arbëri

Furnizimi i Kosovës me energji nga Shqipëria nisë më 31 dhjetor në ora 7

 

Furnizimi i Kosovës me energji elektrike nga Shqipëria do të fillojë më 31 dhjetor në ora 7 të mëngjesit dhe do të përfundojë më 1 janar në ora 24:00.

Pas mbledhjes së Qeverisë së Shqipërisë sot, ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka folur në lidhje me ndihmën që Shqipëria do t’i ofrojë Kosovës për energji elektrike.