Arbëri

Të kthyerit nga lufta e Sirisë dhe Irakut, sfidë për Kosovën

Foto: Ilustrim
 

Të kthyerit nga lufta e Sirisë dhe Irakut vazhdojnë të përbëjnë sfidë për Kosovën dhe shteti i ka marrë të gjitha masat që të merret me këtë grup, ka thënë Ferdinand Nikolla, këshilltar i ministrit të Punëve të Brendshëm.

Në emisionin “Desku” në KTV, Nikolla ka thënë se Kosova i trajton me seriozitet të lartë këtë grup qytetarësh. Sipas tij, fenomeni po vihet në kontroll me punën e vazhdueshme.