Arbëri

Në “1 Tetori”, fluks më i madh i qytetarëve për vaksinim

 

Në palestrën “1 Tetori” në Prishtinë, vërehet një fluks më i madh i qytetarëve sesa në ditët e kaluara.

Sot ka filluar edhe dhënia e dozës së tretë dhe asaj përforcuese kundër Covid-19.