Arbëri

Liderët shtetërorë shprehin ngushëllime për vdekjen e senatorit Dole

Foto: AP
 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka shprehur ngushëllime për vdekjen e senatorit Bob Dole.

Ajo ka thënë se ai ishte një hero lufte, një politik i respektuar dhe mbështetës i lirisë në mbarë botën.