Arbëri

Less thotë se pas Britanisë, edhe Rusia, Kina e Turqia mund të emërojnë përfaqësues për Ballkanin

 

Ish-diplomati britanik dhe profesori në Universitetin e Cambridget, Timothy Less, ka thënë se pasi Britania e Madhe ka emëruar një të dërguar të posaçëm për Ballkanin Perëndimor, nuk do të habitej që këtë ta bënte edhe Rusia, e ndoshta edhe Kina e Turqia.

Less ka thënë se Rusia, Turqia e Kina, “nuk do të lejojnë kundërshtarët e tyre të formësojnë zhvillimet në Ballkan në mënyrën që janë në kundërshtim me interesat e tyre kombëtare”.