Arbëri

23 vjet nga rënia e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi e Ilir Durmishi

 

Sot mbushen 23 vjet nga rënia heroike e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi.

Ilir Durmishi me bashkëluftëtarët, Afrim Maliqin e Hyzri Talla u vranë në një pritë të organizuar të pushtuesve serbë, derisa ishte duke lëvizur me veturë në Bregun e Diellit në Prishtinë, më 2 dhjetor të vitit 1998.