Arbëri

Sogojeva: 90% e stafit të gastronomisë e hotelerisë është vaksinuar

 

Hysen Sogojeva, kryetar i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës, ka thënë se Qeveria e Kosovës duhet ta lejojë gastronominë të punojë pas orës 11:00 e po ashtu duhet t’i lejojë dasmat dhe ahengjet.

Sogojeva ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së se gastronomët dhe sektori i hotelerisë e turizmit garanton se do të punojë konform rregullave të përcaktuara nga ekzekutivi.