Arbëri

Supremja i jep dritën jeshile KQZ-së për të certifikuar Totajn

 

Gjykata Supreme e Kosovës i ka dhënë dritën jeshile Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që të certifikojë Shaqir Totajn si kryetar të Prizrenit.

Në përgjigjen që Gjykata Supreme i ka kthyer KQZ-së, ka treguar se deri sot nuk kanë marrë asnjë ankesë në lidhje me këtë temë dhe KQZ-ja është e lirë që të certifikojë Totajn si kryetar të ri.