Arbëri

Mbrojtja thotë se Policia ka ofruar garanci për lirimin e Thaçit

 

Mbrojtja e ish-presidentit Hashim Thaçi përmes një shkrese ka renditur argumente për lirimin në arrest shtëpiak të Thaçit.

Ndër të tjera në shkresën e avokatit Gregory W.Kehoe përmendet siç thotë ai, edhe garancia dhënë nga Policia e Kosovës dhe garancitë e vendeve të treta.