Arbëri

Ofroja vetes mundësinë për t’u ushqyer shëndetshëm!

 

Meridian Kitchen ofron një ambient mjaft relaksues për të kaluar kohën e drekës me kolegë dhe shoqëri, me një lloj shërbimi profesional dhe ushqim të llojllojshëm të cilat çdo mëngjes janë të gatuara freskët. Një ekip e përkushtuar e përbërë nga ekspertë dhe dashamirës të kuzhinës me të vërtetë që bëjnë mrekullira në shujtat ditore, duke i jap vlerë ushqimit dhe ëndje të veçantë të të ngrënit. Meridian Kitchen është e shpërndarë në më shumë se 10 pika në gjithë Kosovën të inkuadruara në rrjetin e dyqaneve Meridian Express.

Në hapësirën e përbashkët të Meridian Kitchen, shijohet edhe ambienti i jashtëm që të thërret gjithmonë për t’u ulur me shoqëri, familje apo kolegë, për t’i kaluar momentet e bukura të mëngjesit dhe darkës. Me një meny të pasur për ta filluar ditën mbarë… me ushqim të përgatitur si në shtëpinë tuaj.