Arbëri

Shkumbini dhe Vjosa dalin nga shtretërit si pasojë e vërshimeve

 

Sipas të dhënave të raportuara nga emergjencat civile, reshjet e shumta kanë sjellë disa problematika në zona të caktuara të Shqipërisë.

Si pasojë e vërshimeve, lumenjtë si ai Vjosa dhe Shkumbin kanë dalë nga shtrati.