Arbëri

Supremja rikthen masën e pezullimit për rastin e hidrocentralit “Brezovica”

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Gjykata Supreme ka rikthyer masën e pezullimit pë punën e rastin e hidrocentralit “Brezovica”, është njoftuar nga organizatat joqeveritare.

Në një konferencë për media GAIA dhe GLPS, kanë treguar se Supremja ka prishur aktvendimin e Apelit, ku thuhej se ndalja e punës së hidrocentralit ishte kundër interesit publik.