Arbëri

12 pacientë pozitivë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës

 

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 12 pacientë të konfirmuar pozitivë me COVID-19 dhe 23 pacientë tjerë post-COVID.

Sipas njoftimit, me oksigjenoterapi janë 13 pacientë, kurse nuk ka asnjë pacient në mjekim intensiv.