Arbëri

Osmani për 28 nëntorin: Kjo datë ka shumë peshë historike

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka uruar Shqipërinë për 109-vjetorin e pavarësisë së saj.

Osmani ka thënë se 28 nëntori ka shumë peshë historike, pasi përveç pavarësisë së Shqipërisë, në këtë ditë ka lindur edhe komandanti legjendar Adem Jashari dhe u paraqit për herë të parë publikisht Ushtria Çlirimtare e Kosovës.