Arbëri

Klinika e Kirurgjisë në QKUK përballet me mungesë të anesteziologëve

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Në Klinikën e Kirurgjisë pas lirimit të masave është rritur edhe numri i kryerjes së operacioneve, ka bërë të ditur për Ekonomia Online, drejtori i kësaj Klinike, Jeton Sallahu.

Sipas tij, mesatarisht brenda javës në dy klinikat, atë të Përgjithshmen dhe Abdominalen kryhen 25 operacione.