Arbëri

Perez: Ndeshja e futbollit shërbeu si thirrje që Spanja të mos e injorojë më Kosovën

 

Ndeshja e futbollit që Spanja e zhvilloi me Kosovën në kuadër të kualifikimeve për Botërorin “Katari 2022” ka bërë që Spanja të marrë një “thirrje për t’u zgjuar nga gjumi” dhe që të kuptojë se nëse do ta rimarrë pozitën e saj në gjeopolitikën evropiane s’mund ta injorojë më Kosovën, sipas njohësit të raporteve të Spanjës me vendet e Ballkanit, Alejandro Estezo Perez.

Në një bisedë për Interaktiv të KTV-së, Perez ka thënë se me Qeverinë aktuale spanjolle ka ndryshim të vogël të qëndrimit ndaj Kosovës.