Arbëri

Kryeprokurori kërkon ndihmën e qytetarëve që kanë informata për rastin në Deçan

 

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka bërë thirrje që kushdo që ka informata për rastin e vrasjes së tre personave në Gllogjan të Deçanit të premten në mbrëmje, të bashkëpunojë me Prokurorinë dhe Policinë, në mënyrë që kryerësi i veprës të dalë sa më shpejt para drejtësisë.

Si pasojë e të shtënave me armë në drejtim të një autobusi tre persona kanë humbur jetën. Ka vdekur shoferi dhe dy të rinj pasagjerë.