Arbëri

Mehmeti: Në Kosovë ka mungesë të edukimit medial

 

Jeton Mehmeti – ligjërues në RIT Kosovo, ka thënë se në Kosovë mungon edukimi medial dhe vetëdijësimi i qytetarëve rreth përdorimit të mediave online.

Mehmeti ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së se shteti i Kosovës duhet të ketë një plan afatgjatë për edukimin medial, duke përfshirë në kurrikulat e shkollave material shtesë apo lëndë të posaçme që do t’i vetëdijësonte të rinjtë.