Arbëri

Kodra – sindikatave të shëndetësisë: Mos i përdorni pacientët për qëllimet tuaja

 

Besim Kodra nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve i sheh shqetësuese grevat e punonjësve shëndetësorë në Kosovë dhe të dëmshme për pacientët.

Në emisionin “60 Minuta”, Kodra ka thënë se sindikatat e shëndetësisë duhet të zgjedhin forma të tjera për t’i kërkuar të drejtat e tyre, në vend të grevave.