Arbëri

Mandl: Është urgjente dhe e rëndësishme liberalizimi i vizave për Kosovën

 

Eurodeputeti austriak Lukas Mandl, ka thënë se liberalizimi i vizave për Kosovën është çështje urgjente dhe e rëndësishme.

Mandl ka thënë se gjitha kriteret janë përmbushur për këtë dhe ka marrë prej kohësh aprovimin nga Parlamenti Evropian dhe Komisioni Evropian.