Arbëri

Kurti: Zero tolerancë për dhunën ndaj grave e vajzave

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka bërë hapjen e fushatës globale 16 Ditë të aktivizimit kundër dhunës në baza gjinore ndaj grave dhe vajzave, raporton Ekonomia Online.

Me këtë rast ai tha se në këtë ditë përkujtohen të gjitha gratë dhe vajzat që vdiqën si pasojnë e dhunës ndaj tyre.