Arbëri

Kamberi: Mbështetja financiare të shoqërohet me hartimin e një programi shtetëror për Luginën

 

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi, ka thënë se përveç 2 milionëve të ndara nga buxheti i Qeverisë së Kosovës për vitin 2022, duhet edhe hartimi i një programi shtetëror dhe funksionalizimi i një organi qeveritar për Luginën e Preshevës.

Kamberi përmes një postimi në Facebook e ka konsideruar vendim pozitiv ndarjen e 2 milionë eurove, megjithatë sipas tij, është më e rëndësishme qasja shtetërore dhe institucionale sesa ajo financiare.