Arbëri

Mesiq: Arkitektura e Evropës përfundoi me pavarësinë e Kosovës

 

Ish-presidenti i Kroacisë, Stjepan Mesiq për mediumin boshnjak "Avaz" ka thënë situata aktuale në BeH dhe rajon i kujton atij fillimin e viteve fatale 1990, por se nuk do të ketë luftë.

Ai tha se bashkësia ndërkombëtare duhet të ndërhyjë dhe të ndalojë anëtarin serb të Presidencës së Bosnjë-Hercegovinës, Milorad Dodik.