Arbëri

PDK-ja prin me asamblistë, LDK-ja me votë

 

Nga numërimi i deritashëm i votave PDK-ja po prin me asamblistë, LDK-ja me votë.

Numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta po vazhdon ende.