Arbëri

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për vjedhjen e dy milionë eurove nga Thesari

 

Të akuzuarit për vjedhjen e dy milionë eurove nga Thesari i shtetit, Labinot Gruda dhe Kadri Shala, janë deklaruar të pafajshëm në seancën e shqyrtimit fillestar të mbajtur në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Në këtë rast, të dy ngarkohen se i kanë shkaktuar dëm buxhetit në vlerë prej më shumë se dy milionë eurosh.