Arbëri

“Darka e Lamës” mbledh figurat shtetërore

 

Po mbahet festa e përvitshme tradicionale "Darka e Lamës".

Në pritje ka qenë Presidentja e vendit Vjosa Osmani derisa pjesë e kësaj ngjarjeje janë edhe dy ish-presidentët tjerë të Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu dhe Atifete Jahjaga.