Arbëri

Sllamniku: Ligji për ndalimin e lojërave të fatit e ka shtuar informalitetin

 

Drejtori i Lotarisë së Kosovës, Bashkim Sllamniku, ka thënë se miratimi i Ligjit për Shfuqizimin e Lojërave të Fatit ka hyrë në fuqi në maj të vitit 2019 dhe prej atëherë jemi të papunë.

Sllamniku ka thënë se kanë pasur një fond rezervë për t’i mbuluar pagat.