Arbëri

Masat e reja – pritet të ndryshohet kufizimi i lëvizjes dhe orari i gastronomisë, mbetet bartja e maskës

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Masat e reja anti-COVID do të vazhdojnë të jenë të njëjta me ato që ishin në fuqi më 27 shtator, përveç kufizimit të lëvizjes dhe orarit të gastronomisë.

Drejtori i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi, ka bërë të ditur se kufizimi i lëvizjes do të zgjatet deri në ora 00:00, ndërsa orari i gastronomisë deri në orën 23:00.