Arbëri

Fetahu: Qeveria ta vërë theksin te sundimi i ligjit, luftimi i korrupsionit e zhvillimi ekonomik

 

Arbër Fetahu nga GLPS ka thënë se Raporti i Komisionit Evropian për Kosovën është thuajse identik me raportin e kaluar dhe se ka minimum progres sa i përket gjendjen në vend. Ai ka thënë se ky raport vetëm sa i rithekson çështjet si në raportin e herës së kaluar.

Në emisionin SOT në KTV, Fetahu shtoi se karakteristikë është se në raport përfshihen dy qeveri.